DE DöNERIJ

DE DöNERIJ De beste doner en meer van Almere!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 928 beoordelingen
3 apr 2020 om 19:07 Super snelle bezorging zoals altijd We bestellen altijd bij jullie. Maar wat ik echt top vond is dat we gewoon gratis baklava kregen Echt zo super lief bedankt!
2 apr 2020 om 0:32 Kapsalon was droog
1 apr 2020 om 23:40 Zat geen gesmolten kaas op m'n kapsalon? Of zo weinig dat ik er niks van kon zien/proeven. Groenten waren niet mee in de oven gegaan, waardoor de rest van het eten ook vrij koud geworden was. Jammer, nooit klachten als ik afhaal, deze bezorging viel tegen
31 mrt 2020 om 22:58 Snelle service alleen waren jullie de Sambal vergeten.
31 mrt 2020 om 22:31 Bezorging kwam 25 min eerder dan gepland!
31 mrt 2020 om 20:14 Verkeerde bestelling binnen gekregen!
30 mrt 2020 om 22:06 Vol 5 *****
30 mrt 2020 om 21:51 Super veel eten! En nog lekker ook.
30 mrt 2020 om 16:49 Door een storing was de bezorgtijd erg lang.....kan gebeuren. Volgende keer beter.
30 mrt 2020 om 15:59 Zoals altijd komt het eten eerder dan aangegeven. Het eten is super top gedaan.
30 mrt 2020 om 13:27 Ze waren de saus vergeten bij de kapsalon zat er niet doorheen en konden het huis niet vinden.
29 mrt 2020 om 20:31 Part order was garlic sauce on Turkish pizza. Took a bite, burnt my mouth, I realised it was sambal sauce. Phoned them politely to explain, got cut off with some elaborate story stating I didn't know the diff between the sauces. Very bad experience.